BREZPLAČNA POSKUSNA URA

Če to berete, ste že na pol poti do vaše telesne preobrazbe. Nudimo vam uro brezplačnega poskusnega treninga. Če ste pripravljeni kliknite na spodnji gumb in si rezervirajte termin. Pridite na trening, kjer se ne boste dolgočasili.

UČINKOVIT IN DINAMIČEN TRENING 

Če ste siti dolgočasnih, enoličnih treningov v fitnesih ste na pravem mestu. Ponujamo učinkovit visoko intenzivno intervalni fitnes trening z vključevanjem tehnik iz Boksa in Kickbox-a, pri katerem vam ne bo dolgčas. Pridite in se preizkusite.

Vesilimo se vašega obiska!
Lep pozdrav, ekipa PLAYBOX.

BREZPLAČNO TESTIRANJE

Niste prepričani, da zmorete. Pridite in se brezplačno testirajte pri nas, skupaj bomo preverili, kakšne so vaše zmožnosti. Potrebujete samo športno opremo in kanček dobre volje. Pokličite in si rezervirajte termin brezplačnega testiranja.

IZBERITE TRENING - BODITE V TOP FORMI

NI LEPŠEGA, KO S KVALITETNO VADBO RAZSTRUPIŠ TELO IN ZBISTRIŠ MISLI

fitbox-bg-web

INDIVIDUALNI TRENING

Je trening kjer se trener posveča samo vam, s ciljem, da dosežete optimalne rezultate. Individualni trening je primeren za vse, ki si želijo individualni pristop in tiste, ki jim skupinska vadba ne ustreza. Prednosti takšnega treninga je hitrejši napredek, saj vedno trenirate do svojega maksimuma. Trener pa skrbno spremlja izvajanje tehnik in vaš napredek.

VIDEO
vodene-vadbe-naslovna

TRENING V PARU

Je primeren za tiste, ki želijo kvalitetno trenirati s prijateljem-ico, poslovni partnerjem ali zakonskim partnerjem. Trening je zelo zanimiv, saj se vzpostavi spodbujevalno okolje in rahla tekmovalnost med vadečima.  Trener se posveča samo vadečima in skrbno spremlja njuno izvajanje tehnik. Je tudi cenejši kot individualni trening.

VIDEO
TNZ

TRENING V MANJŠI SKUPINI

Je trening za zaključene skupine, ki bi radi aktivno preživljali prosti čas. Prednost vadbe v majhni skupini je, da je sestavljena do štirih vadečih. Vadba v majhni skupini je zanimiva, saj se vzpostavi spodbujevalno okolje in zdravo tekmovalnost. Vadeči imajo več zasebnosti pri vadbi, trener pa lahko skrbno spremlja izvajanje tehnik in vas pri vadbi spodbuja.

VIDEO

PREVZAMI KONTROLO NAD SVOJIM TELESOM

 Učinkovita visoko energijska vadba primerna za vse, ne glede na starost in spol.

 Porabite kalorije, povečajte moč in oblikujte telo z našo edinstveno vadbo.

 Trenirajte z našimi izkušenimi ter uspešnimi tekmovalci in tekmovalkami.

ZAČNI ZDAJ IN POKLIČI!

00386 (0) 30 200 005

ZAKAJ TRENIRATI Z NAMI

UČINKOVIT NAČIN ZA VAŠ FITNES CILJ

Nudimo različne možnosti treniranja v sproščenem okolju in urejeni telovadnici, z ločenimi tuši ter garderobami. Nudimo možnost treniranja različnih borilnih športov v skupini in možnost individualnega treninga (ena na ena, v paru ter v manjših skupinah do 4 ljudi). Naše vadbe lahko izvajajo vsi ne glede na spol in starost, saj so treningi prilagojeni zmožnostim posameznika. Pridite, preizkusite nas!

IZKUŠENI TRENERJI

V športnem centru PLAYBOX treninge vodijo trenerji, z večletnimi izkušnjami v borilnih veščinah, ki vas bodo naučili borilne tehnike do potankosti.

UČINKOVITA VADBA

Visoko intenzivno intervalne treninge, izvajamo s tehnikami iz Kickbox-a in  Taekwondo-ja, s katerim  hitreje ˝kurite˝ maščobo in oblikujete telo.

DINAMIČNA VADBA

Treningi pri nas so zelo dinamični, raznoliki in učinkoviti. Pri takšnem načinu treniranja vam nikoli ni dolgčas, niti ne zaveš se kako hitro jih je konec.

RAZLIČNI PROGRAMI VADB

Ponujamo različne programe vadb. Skupinske vadbe, individualne ena na ena, v paru ali pa v manjši skupini maksimalno do 4 ljudi.

BOLEČINA, KI JO ČUTITE DANES, JE MOČ, KI JO BOSTE ČUTILI JUTRI

HIIT TRENING

(UČINKOVIT VISOKO INTENZIVNI INTERVALNI TRENING)

Kratica HIIT pomeni »High Intensity Interval Training«, kar v prevodu pomeni »Visoko-Intenzivni Intervalni Trening«.

Visoko intenzivni intervalni trening, ki ga pri nas izvajamo, velja za enega najbolj učinkovitih treningov za hitro izgubo odvečne telesne maščobe in oblikovanje postave, predvsem zato, ker povečuje porabo odvečnih maščob tudi v mirovanju. Gre za način vadbe, kjer kombiniramo intervale vadbe z visoko intenzivnostjo ter intervale zmernega počitka. Takšna vadba je tudi bistveno krajša od ostalih vadb, saj lahko traja le 4 minute.

VELIKA PORABA KALORIJ
Z našo Kickobx fitnes vadbo porabite do 1200 kalorij
na uro vadbe

HUJŠANJE PO VADBI
Povečuje porabo odvečnih maščob tudi vmirovanju
po vadbi

SPROŠČA STRES
Je najboljši način vadbe za sproščanje stresa in vas
napolni z energijo

VADITE S CELIM TELESOM
Pri naši vadbi so vključeni vsi deli telesa, s takšno vadbo
povečate moč in oblikujete telo

NAŠ GYM

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.