BORILNE VEŠČINE

Borilne veščine lahko trenirajo vsi ne glede na spol in starost. V našem klubu nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  Nikar se ne bojte, v nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi. Naši treningi so učinkoviti in zanimivi, niti ne zavedaš se kako hitro ga je konec.

KAJ POTREBUJEM? 

Borilne veščine pripomorejo k boljšemu počutju in boljši telesni kondiciji. Potrebujete le kratke hlače, športno majico ter športne copate, lahko ste tudi bosi. Predvsem pa potrebujte dobro voljo, voljo do treniranja in vztrajnost. Opremo si, za začetek, lahko sposodite v klubu. Kasneje, ko boste že obvladali si opremo lahko kupite v našem klubu.

Vabljeni!
Lep pozdrav, ekipa PLAYBOX.

URNIK IN CENIK

Vabljeni v naš športni center PLAYBOX, kjer lahko trenirate borilne veščine v sproščenem okolju, urejeni telovadnici z ločenimi tuši in garderobami. Naši trenerji vam bodo pomagali, da dosežete vaš FITNES CILJ. Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate s klikom na spodnji gumb.

BORILNE VEŠČINE - PSIHIČNA MOČ

IZBERITE TRENING BORILNIH VEŠČIN - POT DO USPEHA JE ODVISNA OD VAS

KICKBOX / K-1

OSEBNI TRENER

KICKBOX (K-1 PRAVILA)

TAEKWON-DO

OSEBNI TRENER

PREVZAMI KONTROLO NAD SVOJIM TELESOM

 Učinkovita visoko energijska vadba primerna za vse, ne glede na starost in spol.

 Porabite kalorije, povečajte moč in oblikujte telo z našo edinstveno vadbo.

 Trenirajte z našimi izkušenimi ter uspešnimi tekmovalci in tekmovalkami.

ZAČNI ZDAJ IN POKLIČI!

00386 (0) 30 200 005

ZAKAJ TRENIRATI PRI NAS

UČINKOVIT NAČIN ZA VAŠ FITNES CILJ

Nudimo različne možnosti treniranja borilnih veščin v sproščenem okolju in urejeni telovadnici, z ločenimi tuši ter garderobami. Nudimo možnost treniranja različnih borilnih športov v skupini in možnost individualnega treninga (ena na ena, v paru ter v manjših skupinah do 4 ljudi). Naše vadbe lahko izvajajo vsi ne glede na spol in starost, saj so treningi prilagojeni zmožnostim posameznika. Pridite, preizkusite nas!

IZKUŠENI TRENERJI

V športnem centru PLAYBOX treninge vodijo trenerji, z večletnimi izkušnjami v borilnih veščinah, ki vas bodo naučili borilne tehnike do potankosti.

UČINKOVITA VADBA

Visoko intenzivno intervalne treninge, izvajamo s tehnikami iz Kickbox-a in  Taekwondo-ja, s katerimi  hitreje ˝kurite˝ maščobo in oblikujete telo.

DINAMIČNA VADBA

Treningi pri nas so zelo dinamični, raznoliki in učinkoviti. Pri takšnem načinu treniranja vam nikoli ni dolgčas, niti ne zaveš se kako hitro ga je konec.

RAZLIČNI PROGRAMI VADB

Ponujamo različne programe vadb. Skupinske vadbe, individualne ena na ena, v paru ali pa v manjši skupini maksimalno do 4 ljudi.

HIIT TRENING = BORILNE VEŠČINE

(UČINKOVIT VISOKO INTENZIVNI INTERVALNI TRENING)

Kratica HIIT pomeni »High Intensity Interval Training«, kar v prevodu pomeni »Visoko-Intenzivni Intervalni Trening«.

Visoko intenzivni intervalni trening, ki ga pri nas izvajamo, velja za enega najbolj učinkovitih treningov za hitro izgubo odvečne telesne maščobe in oblikovanje postave, predvsem zato, ker povečuje porabo odvečnih maščob tudi v mirovanju. Gre za način vadbe, kjer kombiniramo intervale vadbe z visoko intenzivnostjo ter intervale zmernega počitka. Takšna vadba je tudi bistveno krajša od ostalih vadb, saj lahko traja le 4 minute.

VELIKA PORABA KALORIJ
Z našo Kickobx fitnes vadbo porabite do 1200 kalorij
na uro vadbe

HUJŠANJE PO VADBI
Povečuje porabo odvečnih maščob tudi vmirovanju
po vadbi

SPROŠČA STRES
Je najboljši način vadbe za sproščanje stresa in vas
napolni z energijo

VADITE S CELIM TELESOM
Pri naši vadbi so vključeni vsi deli telesa, s takšno vadbo
povečate moč in oblikujete telo

NAŠ GYM

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.