ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

ZUMBA?

Zumba je fitnes program, ki se je razvil v Kolumbiji. Združuje aerobiko in različne plesne zvrsti, zato je to prava vadba za vse, ki se radi zabavajo v plesnih ritmih. Velja za eno najzabavnejših vadb, katero po celem svetu tedensko obiskuje preko 15 milijonov ljudi. Zumba poteka eno uro in je zasnovana na principu intervalnega treninga.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

ZUMBA - ENERGIČNA IN SKUPINSKA VADBA

GIBAJ SE IN SE PRI TEM ZABAVAJ

Vadba ZUMBA je primerna tako za popolne začetnike, kot za tiste ki že imajo nekaj plesnega znanja. Vsaka vadbena enota se začne z ogrevanjem in učenjem osnov plesne tehnike in gibanja. Poudarek je na učenju gibanja telesa, razvijanju zavedanja telesa predvsem pa je glaven cilj užitek v glasbi in gibanje celotnega telesa. ZUMBA je primerna prav za vse, saj so koreografije sestavljene iz enostavnih korakov, zato ne odlašaj in se pridi pozabavat z nami v latino ritmih.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

ZUMBA TRENER

Kaja Poličnik_resized_20190719_072002934

KAJA POLIČNIK

S plesom sem se prvič spoznala pri 5. letih, ko sem se vpisala na plesni tečaj, ki je potekal v šoli. Kasneje sem začela obiskovati ure hip hop-a v Plesni šoli Miki v Domžalah, kjer svoje plesno znanje nadgrajujem še danes. Pri 10. letih sem aktivno začela tekmovati v solo disciplini in formaciji. Kot tekmovalka sem s skupino večkrat osvojila naslov svetovnih podprvakov in se udeleževala mnogih tekmovanj v tujini.

Ples zame ne pomeni samo gibanje telesa po ritmu na glasbo, ampak tudi način življenja. Rada imam otroke in delo z ljudmi, zato svoje znanje sedaj z veseljem predajam mlajšim generacijam. Cilj mojega učenja je širiti ljubezen do plesa.

Vabljeni na tečaje ZUMBE v športni center PLAYBOX – Mengeš. Če si želiš druženja z nami in pozitivne energije, nas obišči ter preizkusi z brezplačno uro.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.