ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

VINJASA JOGA FLOW ?

Vinjasa pomeni z dihom povezano gibanje. Joga pomeni združitev. Gre za dinamično obliko joge. Vadbo začnemo z zavedanjem diha, z dihalnimi tehnikami umirjanja in osredotočanja. Sledi tekoče, ritmično povezovanje posameznih asan (jogijskih položajev), ki sledijo ritmu diha. Ustvarja se neprekinjen, tekoć tok energije, ki telo segreva, možgane oskrbuje s kisikom, hrani zleze in notranje organe, očiščuje živčni sistem in poveča izločanje odpadnih snovi z znojenjem. Na koncu vadbe sledi vodena sprostitev. Vadba je zasnovana tako, da je kljub svoji dinamiki primerna tudi za začetnike.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

VINJASA JOGA FLOW - Z DIHOM POVEZANO GIBANJE

UMIRITE SVOJ UM IN BODITE PRISOTNI V TRENUTKU

Joga ima številne blagodejne učinke na telo in um. Krepi mišično maso, pravilno držo, gibčnost, sklepe in kosti. Uravnoveša delovanje celotnega organizma in poveča delovanje imunskega sistema. Spodbuja delovanje hormonskega sistema, umirja živčni sistem in sprošča napetosti v telesu. Pozornost od misli prenese v telo, zbere in umiri um. Aktivira delovanje parasimpatičnega živčnega sistema in popravlja kronično neravnovesje avtonomnega živčnega sistema, ki je posledica stresnega načina življenja. Na ta način odpravlja stres ter pomaga pri nespečnosti, anksioznosti in depresiji. Prebudi energijo, poveča vitalnost, izboljša splošno počutje in nenazadnje tudi pomlajuje. Vabljeni v športni center PLAYBOX – Mengeš na VINJASA JOGA FLOW.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

VINJASA JOGA FLOW TRENER

trener

ENEJA ŠETINA

Eneja Šetina je diplomirana pravnica in učiteljica joge (hatha yoga, RYS 200 / RJŠ 300). Od malih nog se je ukvarjala s plesom, njena jogijska pot pa se je pričela leta 2012. Skozi prakso joge je spoznala njeno transformativno moč, ki jo želi deliti z drugimi. Joga ni le fizična vadba, ki telo krepi in razteza. Z usmerjanjem pozornosti na dih, z opazovanjem gibov in telesa se učimo zavedanja in prisotnosti v danem trenutku, kar umirja in zjasni nas um ter nas uči kako to notranje ravnovesje ohraniti v vsakdanjem življenju.

Joga ni le še ena oblika fizične vadbe. Je metoda s katero umirimo um in s katero se učimo biti prisotni v trenutku. Je metoda s katero se vračamo v svoje notranje ravnovesje, neodvisno od zunanjih okoliščin in okrepimo zavedanje globjega bistva nas samih. Gre za združitev z notranjo modrostjo, ki je v vsakem od nas ves čas prisotna, a smo z njo izgubili stik.

Vabljeni na tečaj JOGE VINJASA FLOW v športni center PLAYBOX – Mengeš. Če si želite druženja z nami in pozitivne energije, nas obiščite ter preizkusite z brezplačno uro.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha



* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.