ZAČETNIKI DOBRODOŠLI!

V našem klubu nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  Nikar se ne bojte, v nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi. Naši treningi so učinkoviti in zanimivi, niti ne zavedaš se kako hitro ga je konec.

KAJ JE TAEKWON – DO?

Taekwon-do je borilna veščina ki je bila ustanovljena leta 1955 v Južni Koreji. Taekwondo ITF (International Taekwon -do Federation) je ustanovil, leta 1966 general Choi Hong Hi, mojster deseti dan. Taekwondo je v osnovnem pomenu samoobrambi namenjen neoborožen boj. Taekwondo v dobesednem prevodu pomeni: Tae – nožna tehnika, Kwon – ročna tehnika in do – umetnost ali način življenja. Sama borilna veščina je sestavljena iz tako imenovanega sparinga ali borb, form ali tehnike, samoobrambe in testa moči. 

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.
Vabljeni v naš športni center PLAYBOX, kjer lahko trenirate v sproščenem okolju, urejeni telovadnici z ločenimi tuši in garderobami. Naši izkušeni trenerji vam bodo pomagali, da dosežete vaš FITNES CILJ.

TAEKWONDO V ŠPORTNEM CENTRU PLAYBOX

TRENIRAJ MOČNO V TIŠINI, NAJ BO USPEH TVOJ HRUP

Treningi v našem klubu so namenjeni tako rekreativcem kot tekmovalcem, ne glede na starost in spol. Če imate voljo učiti se in trenirati, potem vas bomo naučili. Kjer je volja tam je tudi pot, vsak velik uspeh je zmaga upornosti. Taekwondo je zelo primeren za malčke in mladostnike, kajti Taekwondo ni samo borilna veščina, je način življenja, otroci se učijo discipline, strpnosti in spoštovanja do drugih. Pri treningu pa si otroci ne vede, skozi vadbo, izboljšujejo koordinacijske in motorične sposobnosti.

Treningi se izvajajo v parih na vrečah, fokuserjih in z drugimi pripomočki. Uporabljamo kombinacijo tako pliometričnih kot kalisteničnih vaj, da ustvarimo najbolj vznemirljivo vadbo, ki ni dolgočasna. Te vaje spodbujajo vaše mišice, da izvajate maksimalno silo v kratkem časovnem intervalu pri tem pa povečujete vaše mišice in oblikujete telo. 

TAEKWONDO V PARIH
TAEKWONDO NA VREČAH
TAEKWONDO NA PRIPOMOČKIH

BOLEČINA, KI JO ČUTITE DANES, JE MOČ, KI JO BOSTE ČUTILI JUTRI

KICKBOX = HIIT TRENING

(UČINKOVIT VISOKO INTENZIVNI INTERVALNI TRENING)

Kratica HIIT pomeni »High Intensity Interval Training«, kar v prevodu pomeni »Visoko-Intenzivni Intervalni Trening«.

Visoko intenzivni intervalni trening, ki ga pri nas izvajamo, velja za enega najbolj učinkovitih treningov za hitro izgubo odvečne telesne maščobe in oblikovanje postave, predvsem zato, ker povečuje porabo odvečnih maščob tudi v mirovanju. Gre za način vadbe, kjer kombiniramo intervale vadbe z visoko intenzivnostjo ter intervale zmernega počitka. Takšna vadba je tudi bistveno krajša od ostalih vadb, saj lahko traja le 4 minute.

VELIKA PORABA KALORIJ
Z našo Kickobx fitnes vadbo porabite do 1200 kalorij
na uro vadbe

HUJŠANJE PO VADBI
Povečuje porabo odvečnih maščob tudi vmirovanju
po vadbi

SPROŠČA STRES
Je najboljši način vadbe za sproščanje stresa in vas
napolni z energijo

VADITE S CELIM TELESOM
Pri naši vadbi so vključeni vsi deli telesa, s takšno vadbo
povečate moč in oblikujete telo

ZAKAJ TRENIRATI Z NAMI

UČINKOVIT NAČIN ZA VAŠ FITNES CILJ

Nudimo različne možnosti treniranja v sproščenem okolju in urejeni telovadnici, z ločenimi tuši ter garderobami. Nudimo možnost treniranja različnih borilnih športov v skupini in možnost individualnega treninga (ena na ena, v paru ter v manjših skupinah do 4 ljudi). Naše vadbe lahko izvajajo vsi ne glede na spol in starost, saj so treningi prilagojeni zmožnostim posameznika. Pridite, preizkusite nas!

IZKUŠENI TRENERJI

V športnem centru PLAYBOX treninge vodijo trenerji, z večletnimi izkušnjami v borilnih veščinah, ki vas bodo naučili borilne tehnike do potankosti.

UČINKOVITA VADBA

Visoko intenzivno intervalne treninge, izvajamo s tehnikami iz Kickbox-a in  Taekwondo-ja, s katerimi  hitreje ˝kurite˝ maščobo in oblikujete telo.

DINAMIČNA VADBA

Treningi pri nas so zelo dinamični, raznoliki in učinkoviti. Pri takšnem načinu treniranja vam nikoli ni dolgčas, niti ne zaveš se kako hitro jih je konec.

RAZLIČNI PROGRAMI VADB

Ponujamo različne programe vadb. Skupinske vadbe, individualne ena na ena, v paru ali pa v manjši skupini maksimalno do 4 ljudi.

PREVZAMI KONTROLO NAD SVOJIM TELESOM

 Učinkovita visoko energijska vadba primerna za vse, ne glede na starost in spol.

 Porabite kalorije, povečajte moč in oblikujte telo z našo edinstveno vadbo.

 Trenirajte z našimi izkušenimi ter uspešnimi tekmovalci in tekmovalkami.

ZAČNI ZDAJ IN POKLIČI!

00386 (0) 30 200 005

SPARING BORBA V ŠC - PLAYBOX

POGUM NI ODSOTNOST STRAHU, TEMVEČ ZMAGA NAD NJIM

Sparing je oblika treninga, ki je skupen več različnim borilnim športom. Čeprav se osnovna forma spreminja, je v bistvu relativna »prosta oblika« bojevanja, z zadostno – zadovoljivo postavljenimi pravili ali dogovori pri katerih so poškodbe malo verjetne. V vsaki sparing borbi, morajo biti sprejeti preventivni ukrepi za zaščito borca . To lahko vključuje tudi nošenje zaščitne opreme, razjasnitev določenih tehnik in tarč izven meja, ki niso dovoljena, počasno prikazovanje tehnike ali na standardni in dogovorjeni hitrosti.

Pomen borbe je, da le-ta prisili učenca v improvizacijo, razmišljanje pod pritiskom ter jih nauči kontrolo nad lastnimi emocijami-čustvi. Stopnja kontakta pri sparingu je tudi stvar dogovora, saj lahki kontakt vodi k zmanjšani vrednosti poškodb, hkrati pa težji kontakt bolje pripravi posameznika na tekmovanje – borbo ali samoobrambo.

TAEKWONDO SPARING BORBA
TAEKWONDO SPARING BORBA

BORBE NAŠIH TEKMOVALCEV

TAEKWON - DO PRAVILA

IVAN BUDIMIR (PRO TAEKWONDO) v modrem
DEJAN ZARIČ - črni pas v rdeči čeladi
KRISTINA MOMČILOV - črni pas v rdeči čeladi

Ni lepšega, ko s kvalitetno vadbo razstrupiš telo in zbistriš misli

ZAČNI ZDAJ IN POKLIČI!

00386 (0) 30 200 005

NAŠ GYM

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.