ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

PRAVLJIČNA JOGA ?

Pri tej obliki vadbe ni pomembno samo gibanje, ampak je veliko več. Joga že v osnovi ni tekmovalna in nič ni prav ali narobe. Preko pravljice in zgodbe, s pomočjo glasbe in pripomočkov spoznamo različne tematike od potovanja po svetu, živali, čustev,… itd. Otroci razvijajo gibanje, koordinacijo telesa, vadijo pravilne položaje, razvijajo domišljijo, trenirajo koncentracijo in nazadnje se učijo tudi umiritve in sprostitve. Vabljeni na v pravljični svet.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

PRAVLJIČNA JOGA - VADBA S POZITIVNIMI UČINKI

OTROŠKA ZABAVNA VADBA PRI KATERI NI POTREBNO BITI TEKMOVALEN

Otroci aktivno sodelujejo pri oblikovanju vadbe na različne načine, sodelujejo pri ustvarjanju pravljice, si izmislijo nove položaje, ustvarimo lastno igro ali pesem… Vadba je zabavna in zanimiva tudi zaradi pripomočkov. Na uro joge pride tudi velika torba v kateri se najdejo plišaste igrače, peresa, zvončki, bobni, barvice, kristalčki, žoge in žogice, ogromen napihljiv globus in seveda joga kartice… pa še in še…. Primerna za otroke stare od 3-6 let.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

PRAVLJIČNA JOGA TRENER

globus

MONIKA KLEMEN

Že od malih nog me spremlja ples, jazz balet je bil moje veselje do konca srednje šole. Nato zaradi pomanjkanja časa nisem mogla nadaljevati, ampak, ker mi je nekaj manjkalo sem poiskala nekaj, kar bi ustrezalo mojemu urniku in tako sem se poznala s salso, ki me je v trenutku zasvojila. Z družbo smo odkrili tudi brazilski zouk in v želji po novih znanjih smo se opravili na festivale tudi čez mejo. Ples je bil in še vedno je zame pomemben del življenja.
Nato sem spoznala Jogo za otroke, na tečaju za inštruktorje, ki ga je vodila inštruktorica Cayetana Rodenas iz Španije. V trenutku sem se navdušila, ker preko zgodbe in gibanja otrokom na zabaven način lahko predam različna znanja.
Vabljen/a na PRAVLJIČNO JOGO v športni center PLAYBOX – Mengeš. Če si želiš druženja z nami in pozitivne energije, nas obišči ter preizkusi z brezplačno uro.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.