ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

PLESNE URICE ?

Playbox je kraj, kjer lahko čisto vsak najde skupino vrstnikov z enakimi željami in interesi in se skupaj z njimi sprošča, krepi in izraža. Torej, če ti v Mengšu in okolici manjka kotiček, kjer je polno veselja, smeha, prijateljev, druženja, glasbe in plesa, je skrajni čas, da postaneš pravi plesni navdušenec. Playbox in ekipa komaj čakajo, da prideš tudi ti!

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

PLESNE URICE - VZPODBUDIMO OTROKOVO DOMIŠLJIJO

Z GIBANJEM IN PLESOM OTROCI IZRAŽAJO SVOJE POZITIVNO DUŠEVNO POČUTJE

SONČKI (3-6 let)

Otroci zaplešejo rajalne in plesne igre v krogu, plesne igre v paru in skupini ter plesne pravljice. Srečajo se in zaplešejo na različne zvrsti glasbe. Tako ustvarjajo ob klasični glasbi, spoznajo osnovne korake jazz baleta ter ob otroških pesmicah zaplešejo različne koreografije. Razgibano plesno urico popestrimo še z nekaj vajami za dobro telesno pripravljenost in ustvarjalnimi plesnimi igricami za otroke ter bibarijami. Otroku program na igriv in zanimiv način pomaga razvijati motorične sposobnosti, občutek za prostor in ritem ter sodelovanje s skupino. Starši so na vajah lahko prisotni in morajo aktivno sodelovati. Tako plesne gibalnice kot gibalne plesnice so zasnovane tako, da se lahko prilagodimo vsakemu posamezniku in skupini.

ZVEZDICE (6-10 let)

Program spremlja raznovrstna popularna glasba, vedno bolj spretni plesalci pa osvojijo raznolike koreografije in nove elemente. Zabaven plesni program, ki vsebuje skupinske plese, popularne hip hop in pop koreografije, popestrijo še ustvarjalne plesne igre in plesne pravljice. Pretvarjali bodo svojo odvečno energijo v nekaj lepega in razvijali ljubezen do gibanja in športa.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

PLESNE URICE TRENER

trener

HELENA JEREBIČ

Sem plesna navdušenka od rane mladosti. Svojo plesno pot sem z jazz baletom in show plesom začela pri štirih letih v Plesni skupini Rondo s katero smo kasneje osvojili dva naslova evropskih prvakov in številna druga in tretja mesta na evropski in svetovni ravni.
V najstniških letih sem z našo trenerko vred zamenjala plesno šolo in nadaljevala svojo plesno pot v Plesni šoli Bolero. Tudi tam smo bili zelo uspešni in odlične uvrstitve so se vrstile ena za drugo.
Ples pa ni samo tekmovanje, ampak tudi različni nastopi in srečanja so lepe izkušnje, predvsem nastopi na televiziji in sodelovanje pri snemanju videospota. Ko sem sama končala svojo plesno »kariero«, sem pričela poučevati otroke in mladino v show plesih in jazz baletu.
Sedaj sem ponovno pripravljena na plesne trenutke in užitke z otroci, tako da se kmalu vidimo v najlepši službi na svetu in skupaj zaplešemo v športnem centru Playbox.

Vabljen/a na PLESNE URICE v športni center PLAYBOX – Mengeš. Če si želiš druženja z nami in pozitivne energije, nas obišči ter preizkusi z brezplačno uro.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.