ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

PILATES ?

Glavni cilja pilates vadbe je zavedanje svojega telesa. Deluje na krepitvi notranjih mišic, ki nam pomagajo pri pravilni drži in posledično pripomore k zmanjševanju poškodb. Vadbeni program se izvaja v različnih položajih, s pomočjo pilates pripomočkov ali brez in skozi povezane gibe vodi do celovitega in temeljitega treninga. Primeren je za vse starosti in se lahko prilagaja pripravljenosti posameznika

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

PILATES - VAJE ZA KREPITEV MIŠIC

UČINKOVIT NAČIN ZA PREPREČEVANJE POŠKODB

PILATES je vadba s katero preprečite nastanek nekaterih kroničnih težav. Veliko pozornosti je namenjeno pravilni in kvalitetni izvedbi vaj in ne na količini izvedenih vaj. Vadba je osredotočena na zavedanje telesa in nadzorovani izvedbi vaj. Na koncu vadbene enote pa se izvede še sproščanje in dihalne vaje. Zaradi prilagodljivosti vadb je vadba PILAETS primerna za vse starosti. Vsi, ki veliko sedite ali stojite in imate bolečine hrbta ali želite le-te preprečiti, vabljeni v športni center PLAYBOX – Mengeš na vadbo PILATES.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

PILATES

LARA KAMNAR

Lara je licencirana inštruktorica pilates vadb, ki vam bo s svojo pozitivno energijo predstavila to preventivno vadbo in vas popeljala v svet pilatesa ter kvalitetnega življenja.

”Strast do pilatesa je tista, ki jo boste začutili na mojih urah vadbe. Svojo profesionalnost kombiniram s sproščenim vzdušjem, hkrati pa boste deležni individualnega pristopa, ker želim da je vsaka ponovitev kar se da kontrolirana in vsak gib pravilno izveden”

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.