ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

MEDITACIJA IN TEHNIKE SPROŠČANJA?

Obstaja veliko načinov za lajšanje stresa in tesnobe. Vendar pa je meditacija in pravilna tehnika dihanja ena najboljših praks za to. Za učinkovit boj proti stresu morate aktivirati naravni odziv telesa. Tehnike, kot so globoko dihanje, vizualizacija, meditacija in joga, lahko pomagajo.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

TEHNIKE DIHANJA IN MEDITACIJA

SPROSTITE SVOJE TELO IN UM

Ko se zavestno sprostimo in umirimo dovolimo, da težo vsakodnevnih obveznosti nadomesti občutek lahkotnosti. Na delavnici bomo spoznavali tehnike dihanja in meditacije, ki nam bodo pomagale k bolj sproščenemu in umirjenemu umu in telesu. Sprostili bomo napetosti iz svojih teles, prečistili zastalo energijo in čustva ter tako začutili večjo sproščenost, razbremenitev in notranji mir. Skupini se lahko pridružite kadarkoli., za obisk ni potrebno predhodno znanje.
Vabljeni, v športni center PLAYBOX – Mengeš.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

VADITELJ MEDITACIJE IN TEHNIKE SPROŠČANJA

voditeljica-web

PETRA PAVLIN

Delavnice meditacije in tehnike sproščanja vodim Petra Pavlin. Že deseto leto vodim različne delavnice povezane z meditacijo. Sem tudi doula – obporodna spremljevalka. To mi omogoča še širši pogled pri izvajanju delavnic vezanih na meditacije in tehnike sproščanja, na katere se zadnja leta še posebej osredotočam.

Med drugim pa sem tudi inštruktorica joge za otroke, ki mi omogoča da nikoli ne pozabim na svojega notranjega otroka. Sem članica društva Magičnost gibanja dobrih 15 let.

Če želite sprostiti svoje telo in um s pravilnimi tehnikami sproščanja in meditacijo, vabljeni v  športni center PLAYBOX – Mengeš.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.