ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

MEDITACIJA ZA NOSEČNICE?

Spoznale boste različne tehnike meditacij, katere vam pomagajo, da se naučite sprostiti svoje telo in um ter se notranje umirite. Hkrati pa vam tudi omogočajo, da vzpostavite ljubečo povezavo s seboj in otrokom, ki ga pričakujete ter se tudi na ta način pripravite na porod in čas po porodu. Ob teh dragocenih trenutkih nosečnice črpajo notranjo moč in zaupanje, ki ju boste potrebovale skozi celoten potek nosečnosti.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

MEDITACIJE ZA NOSEČNICE

SPROSTITE SVOJE TELO IN UM

Velikokrat je nosečnica obremenjena z zunanjimi stvarmi in obveznostmi, ki jih to obdobje prinese in zaradi katerih velikokrat pozabi nase. Meditacije pa so v pomoč, da se znamo umiriti in sprostiti. Ko se nosečnica zaveda in občuti samo sebe, se povezava z otrokom vzpostavi z nežnostjo in ljubeznijo. Skupini se lahko pridružite kadarkoli v času nosečnosti. Za obisk ni potrebno predhodno znanje. Prva ura brezplačno.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

VADITELJ MEDITACIJE ZA NOSEČNICE

voditeljica-web

PETRA PAVLIN

Delavnice Nosečnost z meditacijo vodim Petra Pavlin. Že deseto leto vodim različne delavnice povezane z meditacijo. Sem tudi doula – obporodna spremljevalka. To mi omogoča še širši pogled pri izvajanju delavnic vezanih na nosečnice, na katerega se zadnja leta še posebej osredotočam.

Med drugim pa sem tudi inštruktorica joge za otroke, ki mi omogoča da nikoli ne pozabim na svojega notranjega otroka. Sem članica društva Magičnost gibanja dobrih 15 let.

Če želite v času nosečnosti sprostiti svoje telo in um, vabljene v  športni center PLAYBOX – Mengeš ter preizkusite z brezplačno uro.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.