ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

LATINO MIX ?

Vsem ljubiteljem plesnih ritmov in gibanja ob živahni glasbi v športnem centru PLAYBOX – Mengeš ponujamo zabavno plesno vadbo ob ritmih salse, bachate, sambe, cha cha-ja in drugih plesov Latinske Amerike. Plesna vadba poteka v skupini, tako da se lahko prijavite sami, seveda pa lahko pridete tudi s prijateljem ali prijateljico.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

LATINO MIX - ZAVEDANJE SVOJEGA TELESA

UŽIVANJE OB GLASBI IN GIBANJE

Vadba LATINO MIX je primerna tako za popolne začetnike, kot za tiste ki že imajo nekaj plesnega znanja. Vsaka vadbena enota se začne z ogrevanjem in učenjem osnov plesne tehnike in gibanja. Glavni del je namenjen izbranemu plesu, od učenja osnovnih korakov do preplesavanja ob izbranih ritmih plesne glasbe. Poudarek je na učenju značilnega gibanja telesa za določen ples, razvijanju zavedanja telesa predvsem pa je glaven cilj užitek v glasbi in gibanje celotnega telesa.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

LATINO MIX TRENER

trener

JANJA KEPEC

Sem Janja Kepec, prihajam iz Kamnika in sem trenutno študentka magistrskega programa kineziologije na fakulteti za šport. Gibanje je že od nekdaj pomemben del mojega vsakdana. Moja največja želja je podajati strast do gibanja vsem, ki si želijo narediti nekaj dobrega zase.

Po izobrazbi sem diplomirana delovna terapevtka, ker pa sem si želela več znanja na področju vadb in analizi gibanja človeškega telesa, nadaljujem študij na fakulteti za šport. Že nekaj let se aktivno ukvarjam s plesom, predvsem z latino-ameriškimi plesi. Udeleževala sem se tudi mednarodnih tekmovanj v para plesu, kjer je eden izmed para na invalidskem vozičku, drugi pa hodeči. Trenutno največ časa posvečam kubanskemu plesu salsa in plesu bachata, ki izhaja iz Dominikanske republike. Ples mi predstavlja predvsem možnost izražanja, sprostitev in je aktivnost brez katere si ne predstavljam življenja.

V prostem času se ukvarjam s kolesarjenjem, pohodništvom in tekom. Aktivno preživet dan, je zame uspešen dan. Še lepše je, ko lahko svojo ljubezen do gibanja podaš naprej. Zato se ukvarjam tudi z vodenjem različnih vadb, kot so zdrava vadba ABC, plesna telovadba, rekreacija za vse, vadba za upokojence, vodna aerobika…
Svoje znanje izpopolnjujem tako na fakulteti, kot z branjem aktualnih člankov, saj je le na ta način lahko zagotovljen varen in učinkovit vadbeni proces.

Na vadbah mi največ pomeni dobro vzdušje in zadovoljni vadeči. Pomembna je kvaliteta izvedenih gibov, individualna prilagoditev vaj posamezniku in užitek ob gibanju.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.