ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

HIP HOP?

Hip hop je plesna zvrst, ki se je razvila na ulicah afro-američanskih getov. Skozi desetletja se je hip hop kultura gradila, postajala vse bolj razširjena in tako danes velja za eno najpopularnejših zvrsti po celem svetu. S širjenjem so se poleg originalnega »old schoola« razvile še druge podzvrsti hip hopa, kot so newschool, locking, house, waacking itd.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

HIP HOP - ZAVEDANJE SVOJEGA TELESA

PLES JE UMETNOST, NARIŠI SVOJE SANJE IN JIM SLEDI

Rad poslušaš glasbo in migaš? Bi rad pokazal okolici kdo si pa ne veš kako? Če si na prejšnja vprašanja odgovoril z da, potem te vabimo, da se nam pridružiš na urah HIP HOP-a v športnem centru Playbox v Mengšu. HIP HOP je  primeren tako za popolne začetnike, kot za tiste ki že imajo nekaj plesnega znanja. Cilj treningov je spoznati hip hop kulturo od A do Ž, se naučiti nove plesne korake od “old schoola” do “new schoola” in zabavati se ob glasbi ter gibanju.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

HIP HOP TRENER

Kaja Poličnik_resized_20190719_072002934

KAJA POLIČNIK

S plesom sem se prvič spoznala pri 5. letih, ko sem se vpisala na plesni tečaj, ki je potekal v šoli. Kasneje sem začela obiskovati ure HIP HOP-a v Plesni šoli Miki v Domžalah, kjer svoje plesno znanje nadgrajujem še danes. Pri 10. letih sem aktivno začela tekmovati v solo disciplini in formaciji. Kot tekmovalka sem s skupino večkrat osvojila naslov svetovnih podprvakov in se udeleževala mnogih tekmovanj v tujini.

Ples zame ne pomeni samo gibanje telesa po ritmu na glasbo, ampak tudi način življenja. Rada imam otroke in delo z ljudmi, zato svoje znanje sedaj z veseljem predajam mlajšim generacijam. Cilj mojega učenja je širiti ljubezen do plesa.

Vabljeni na tečaje HIP HOP-a v športni center PLAYBOX – Mengeš. Če si želiš druženja z nami in pozitivne energije, nas obišči ter preizkusi z brezplačno uro.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.