ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

FIT TNZ ?

FIT TNZ je skupinska vadba, namenjena vsem, ki želijo svoj prosti čas začiniti z vodenim rekreativnim programom, usmerjenim v izboljšanje splošne telesne pripravljenosti. TNZ je kratica za trebuh, noge in zadnjica, saj je glavni poudarek te vadbe prav na teh delih telesa. Vadba je primerna tako za začetnike, kot za bolj pripravljene posameznike.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

FIT TNZ - VADBA ZA TREBUH, NOGE IN ZADNJICO

UČINKOVIT NAČIN ZA OBLIKOVANJE NAJBOLJ KRITIČNIH DELOV TELESA

Program FIT TNZ sestavljajo predvsem krepilne vaje za izboljšanje splošne moči, pri katerih si pomagamo z različnimi vadbenimi pripomočki (elastike, uteži …). Prvi del vadbe je aerobni del, kjer se najprej ogrejemo, nato pa dvigujemo srčni utrip z učenjem in izvajanjem enostavne koreografije ob glasbi, večinoma na stepu. Drugi del vadbe predstavljajo vaje za moč in krepitev mišic. Prav v tem delu vaje se močno posvetimo prej omenjenim delom telesa, trebuhu, nogam in zadnjici. Večkrat pa poskrbimo še za roke in hrbet ter tako obremenimo celo telo. Naš glavni cilj je gibanje ob dobri glasbi. Odličen stranski učinek pa je izoblikovanje telesa in boljše počutje v vsakodnevnem življenju.
Vabljeni, v športni center PLAYBOX – Mengeš, na vadbo FIT TNZ.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

FIT TNZ TRENER

TNZ-vaditeljica

KARMEN OREHEK

Sem Karmen Orehek, prihajam iz Kamnika, po izobrazbi sem diplomirana kineziologinja, trenutno pa svoje znanje dopolnjujem na magistrskem študiju kinezioterapije na Fakulteti za šport.
Šport in gibanje sta že od majhnega del mojega življenja, saj prihajam iz športne družine, kjer smo vikende vedno izkoristili za hojo v hribe ali kolesarjenje.
Ob koncu osnovne šole sem začela trenirati gorski tek in atletiko, ter se s tem aktivno ukvarjala 10 let. Zaradi številnih obveznosti se s tekom trenutno ukvarjam le rekreativno, poleg tega pa prosti čas izkoristim tudi za hojo v hribe in kolesarjenje.

Na vadbah mi največ pomeni dobro vzdušje in zadovoljni vadeči. Pomembna je kvaliteta izvedenih gibov, individualna prilagoditev vaj posamezniku in užitek ob gibanju.

Vabljeni v Športni center PLAYBOX – Mengeš, na vadbo FIT TNZ!

Lep pozdrav, Karmen

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.