ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

FIT TNZ ?

FIT TNZ je skupinska vadba, namenjena vsem, ki želijo svoj prosti čas začiniti z vodenim rekreativnim programom, usmerjenim v izboljšanje splošne telesne pripravljenosti. TNZ je kratica za trebuh, noge in zadnjica, saj je glavni poudarek te vadbe prav na teh delih telesa. Vadba je primerna tako za začetnike, kot za bolj pripravljene posameznike.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

FIT TNZ - VADBA ZA TELO, NOGE IN ZADNJICO

UČINKOVIT NAČIN ZA OBLIKOVANJE NAJBOLJ KRITIČNIH DELOV TELESA

Program FIT TNZ sestavljajo predvsem krepilne vaje za izboljšanje splošne moči, pri katerih si pomagamo z različnimi vadbenimi pripomočki (elastike, uteži …). Prvi del vadbe je aerobni del, kjer se najprej ogrejemo, nato pa dvigujemo srčni utrip z učenjem in izvajanjem enostavne koreografije ob glasbi, večinoma na stepu. Drugi del vadbe predstavljajo vaje za moč in krepitev mišic. Prav v tem delu vaje se močno posvetimo prej omenjenim delom telesa, trebuhu, nogam in zadnjici. Večkrat pa poskrbimo še za roke in hrbet ter tako obremenimo celo telo. Naš glavni cilj je gibanje ob dobri glasbi. Odličen stranski učinek pa je izoblikovanje telesa in boljše počutje v vsakodnevnem življenju.
Vabljeni, v športni center PLAYBOX – Mengeš, na vadbo FIT TNZ.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

FIT TNZ TRENER

trener

JANJA KEPEC

Sem Janja Kepec, prihajam iz Kamnika in sem trenutno študentka magistrskega programa kineziologije na fakulteti za šport. Gibanje je že od nekdaj pomemben del mojega vsakdana. Moja največja želja je podajati strast do gibanja vsem, ki si želijo narediti nekaj dobrega zase.

Po izobrazbi sem diplomirana delovna terapevtka, ker pa sem si želela več znanja na področju vadb in analizi gibanja človeškega telesa, nadaljujem študij na fakulteti za šport. Že nekaj let se aktivno ukvarjam s plesom, predvsem z latino-ameriškimi plesi. Udeleževala sem se tudi mednarodnih tekmovanj v para plesu, kjer je eden izmed para na invalidskem vozičku, drugi pa hodeči. Trenutno največ časa posvečam kubanskemu plesu salsa in plesu bachata, ki izhaja iz Dominikanske republike. Ples mi predstavlja predvsem možnost izražanja, sprostitev in je aktivnost brez katere si ne predstavljam življenja.

V prostem času se ukvarjam s kolesarjenjem, pohodništvom in tekom. Aktivno preživet dan, je zame uspešen dan. Še lepše je, ko lahko svojo ljubezen do gibanja podaš naprej. Zato se ukvarjam tudi z vodenjem različnih vadb, kot so zdrava vadba ABC, plesna telovadba, rekreacija za vse, vadba za upokojence, vodna aerobika…
Svoje znanje izpopolnjujem tako na fakulteti, kot z branjem aktualnih člankov, saj je le na ta način lahko zagotovljen varen in učinkovit vadbeni proces.

Na vadbah mi največ pomeni dobro vzdušje in zadovoljni vadeči. Pomembna je kvaliteta izvedenih gibov, individualna prilagoditev vaj posamezniku in užitek ob gibanju.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.