ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

FIT SENIOR VADBA ?

FIT SENIOR VADBA je primerna za starejšo populacijo, ki bo poskrbela za funkcionalnost telesa v zrelejših letih. Vadba vsebuje elemente koordinacije, moči, ravnotežja in razvijanja splošne kondicije telesa. Primerna je tudi za ljudi z osteoporozo (izboljšuje kostno gostoto), lajša bolečine v križu, pripomore k izboljšanju fizičnega in psihičnega počutja, predvsem pa pripomore k kvalitetnejšemu vsakodnevnem življenju.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

FIT SENIOR - SKUPINSKA VADBA ZA STAREJŠE

ZAČNITE DAN Z GIBANJEM IN DRUŽENJEM

Vadba je sestavljena iz več sklopov. Prvi sklop je osredotočen na učinkovitost srčno-žilnega sistema, drug sklop predstavljajo vaje za moč s pripomočki in lastno težo, zadnji sklop pa vsebuje elemente gibljivosti. Vadba je prilagojena posameznikovim zmožnostim in ciljem in ne zahteva predhodne fizične pripravljenosti. Predvsem pa vadba vsebuje družbeno komponento, ker vsi vemo da je v družbi lepše začnimo dan aktivno in v naši družbi. Če si želite druženja, hkrati pa storiti nekaj zase, vabljeni v športni center
PLAYBOX – Mengeš na FIT SENIOR vadbo.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

FIT SENIOR TRENER

trener

JANJA KEPEC

Sem Janja Kepec, prihajam iz Kamnika in sem trenutno študentka magistrskega programa kineziologije na fakulteti za šport. Gibanje je že od nekdaj pomemben del mojega vsakdana. Moja največja želja je podajati strast do gibanja vsem, ki si želijo narediti nekaj dobrega zase.

Po izobrazbi sem diplomirana delovna terapevtka, ker pa sem si želela več znanja na področju vadb in analizi gibanja človeškega telesa, nadaljujem študij na fakulteti za šport. Že nekaj let se aktivno ukvarjam s plesom, predvsem z latino-ameriškimi plesi. Udeleževala sem se tudi mednarodnih tekmovanj v para plesu, kjer je eden izmed para na invalidskem vozičku, drugi pa hodeči. Trenutno največ časa posvečam kubanskemu plesu salsa in plesu bachata, ki izhaja iz Dominikanske republike. Ples mi predstavlja predvsem možnost izražanja, sprostitev in je aktivnost brez katere si ne predstavljam življenja.

V prostem času se ukvarjam s kolesarjenjem, pohodništvom in tekom. Aktivno preživet dan, je zame uspešen dan. Še lepše je, ko lahko svojo ljubezen do gibanja podaš naprej. Zato se ukvarjam tudi z vodenjem različnih vadb, kot so zdrava vadba ABC, plesna telovadba, rekreacija za vse, vadba za upokojence, vodna aerobika…
Svoje znanje izpopolnjujem tako na fakulteti, kot z branjem aktualnih člankov, saj je le na ta način lahko zagotovljen varen in učinkovit vadbeni proces.

Na vadbah mi največ pomeni dobro vzdušje in zadovoljni vadeči. Pomembna je kvaliteta izvedenih gibov, individualna prilagoditev vaj posamezniku in užitek ob gibanju.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.