ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

FIT HRBTENICA ?

Se pogosto soočaš z bolečinami v križu? Opravljaš sedeče delo? Ti je mar za prihodnost in želiš čim dlje časa ostati fit in zdrav? Potem je vadba FIT HRBTENICA prava izbira zate. Primerna je za vse starosti in stopnjo fizične pripravljenosti. Vaje so skrbno načrtovane in prilagojene posameznikovim zmožnostim in ciljem.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

FIT HRBTENICA - VAJE ZA HRBTENICO IN CELOTNO TELO

UČINKOVITI NAČINI ZA ODPRAVO BOLEČIN V HRBTU

FIT HRBTENICA je vadba s katero preprečite nastanek nekaterih kroničnih težav s hrbtenico. Veliko pozornosti je namenjeno pravilni in kvalitetni izvedbi vaj in ne na količini izvedenih vaj. Vadba je osredotočena na zavedanje telesa in nadzorovani izvedbi vaj. Na koncu vadbene enote pa se izvede še sproščanje in dihalne vaje. Zaradi prilagodljivosti vadb je vadba FIT HRBTENICA primerna za vse starosti. Vsi, ki veliko sedite ali stojite in imate bolečine hrbta ali želite le-te preprečiti, vabljeni v športni center PLAYBOX – Mengeš na vadbo FIT HRBTENICA.

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

FIT HRBTENICA TRENER

trener

JANJA KEPEC

Sem Janja Kepec, prihajam iz Kamnika in sem trenutno študentka magistrskega programa kineziologije na fakulteti za šport. Gibanje je že od nekdaj pomemben del mojega vsakdana. Moja največja želja je podajati strast do gibanja vsem, ki si želijo narediti nekaj dobrega zase.

Po izobrazbi sem diplomirana delovna terapevtka, ker pa sem si želela več znanja na področju vadb in analizi gibanja človeškega telesa, nadaljujem študij na fakulteti za šport. Že nekaj let se aktivno ukvarjam s plesom, predvsem z latino-ameriškimi plesi. Udeleževala sem se tudi mednarodnih tekmovanj v para plesu, kjer je eden izmed para na invalidskem vozičku, drugi pa hodeči. Trenutno največ časa posvečam kubanskemu plesu salsa in plesu bachata, ki izhaja iz Dominikanske republike. Ples mi predstavlja predvsem možnost izražanja, sprostitev in je aktivnost brez katere si ne predstavljam življenja.

V prostem času se ukvarjam s kolesarjenjem, pohodništvom in tekom. Aktivno preživet dan, je zame uspešen dan. Še lepše je, ko lahko svojo ljubezen do gibanja podaš naprej. Zato se ukvarjam tudi z vodenjem različnih vadb, kot so zdrava vadba ABC, plesna telovadba, rekreacija za vse, vadba za upokojence, vodna aerobika…
Svoje znanje izpopolnjujem tako na fakulteti, kot z branjem aktualnih člankov, saj je le na ta način lahko zagotovljen varen in učinkovit vadbeni proces.

Na vadbah mi največ pomeni dobro vzdušje in zadovoljni vadeči. Pomembna je kvaliteta izvedenih gibov, individualna prilagoditev vaj posamezniku in užitek ob gibanju.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.