ZAČETNICE/KI DOBRODOŠLI!

V športnem centru PLAYBOX nove člane vpisujemo od septembra dalje v kateremkoli mesecu.  V nekaj urah vas bomo seznanili z osnovnimi tehnikami, s katerimi boste lahko začeli takoj vaditi.

BALETNE URICE ?

Pri baletnih uricah se bomo seznanjali in osvajali osnove klasičnega baleta, raziskovali meje ustvarjalnega giba in se spoznavali z izraznim plesom. Skozi gibanje bomo razvijali odnos do lastnega telesa in odnos do glasbe. Spodbujali bomo otrokovo lastno ustvarjalno gibanje, ki bo osnovano na klasični baletni tehniki.

URNIK IN CENIK

Treningi potekajo od ponedeljka do petka. Urnik in cenik, si lahko pogledate tako, da kliknete na spodnji gumb.

BALETNE URICE - USTVARJALNO GIBANJE

OTROŠKA VADBA PRI KATERI OTROCI SPOZNAVAJO SVOJE TELO

Pri naših baletnih uricah zagotavljamo otrokom varno in transformativno izkušnjo plesa skozi balet in ustvarjalnim plesom. Otroci radi plešejo in premikajo svoja majhna telesa. Izgorevanje nekaj odvečne energije je dobro za vse! Lepota baleta je v tem, da otroke nauči veliko več kot samo plesanja in nastopanja na odru. Če vas zanima čarobnost in lahkotnost klasičnega baleta ter barvitost plesnega ustvarjanja, vas z veseljem pričakujemo.
Vabljeni v športni center PLAYBOX – Mengeš!

POTREBUJETE SAMO

VPIŠI SE ZA 3 MESECE IN PRIVARČUJ 20 €!

TRENER - BALETNE URICE

baletni urice trener

ŠPELA REPAR LOMOVŠEK

Balet me spremlja že od malih nog. Po končani nižji in srednji baletni šoli na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, sem zaključila študij na Višji baletni šoli in tako pridobila naziv učiteljice baleta. Klasični balet sem poučevala na Glasbeni šoli Kočevje, Glasbeni šoli Vrhnika, Umetniški gimnaziji Ljubljana-SVŠGUGL, ter v Kulturnem društvu Teater Grosuplje in na Glasbeni šoli Logatec, kjer še vedno poučujem.
Poleg baletnega poučevanja sem si plesne izkušnje pridobivala tako doma, kot v tujini, redno se udeležujem plesno-baletnih izobraževanj in delavnic.
Ker me balet in ples spremljata že skoraj celo moje življenje je to, da lahko svojo ljubezen do plesa in baleta delim in prenašam na otroke, mladino in odrasle, čudovito darilo.

TUKAJ SMO!

PLAYBOX - ŠPORTNI CENTER MENGEŠ

  Kolodvorska 2a, 1234 Mengeš

  00386 (0) 30 200 005

  Urnik in cenik

VPRAŠAJTE NAS, Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI!

captcha* Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.